FamilieshootMarinkefotografieHR-26 1

Dagmar Buesink

“Kijk eens om je heen, dan zie je zoveel.”

Ik ben Dagmar Buesink en ik woon in het mooie dorp Lichtenvoorde in de Achterhoek.

Opgegroeid midden in de bossen is mijn liefde voor de natuur ontstaan. ik heb heel wat afgestruind, in bomen geklommen, gewandeld, genoten, troost gezocht en plezier gehad in de natuur. Kortom ik heb ervaren wat de natuur met je doet als mens. Zowel bij mijzelf als bij anderen.

De natuur loopt als een rode draad door mijn leven en zowel prive als tijdens werk, coach ik mensen graag in de natuur. Verbinding, verrassende inzichten, Zijn in de natuur, anders kijken naar de natuur (en dus ook naar jezelf) ontdekken wat je leuk vind…..De natuur laat het je allemaal zien. En ik ben graag je “gids” om je een eindje op weg te helpen.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en kan erg genieten van de mooie gebeurtenissen, klein en groot, die ik mee maak. Anderen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon.

Ik ben o.a. geschoold in:

NLP- Basis

NLP- Licented Praktitioner

NLP- Licented Master

Systemisch werken – Familie opstellingen – organisatie opstellingen

Ademwerk –  ‘geef jezelf ademruimte’

NEI- Basis

Hooggevoeligheid

Natuurgids

Werken met geneeskrachtige planten

 

Met enige regelmaat volg ik cursussen, intervisies, bijscholing, masterclasses op het gebied van coaching, psychologie, gebruik maken van de natuur, holistische benadering, persoonlijke ontwikkeling en (wandel)coach vaardigheden

Jouw enthousiasmeren en inspireren om datgene te doen waar je blij van worden, waar je gelukkig van worden. De natuur helpt mee om ons rust te geven, zodat je de problemen weer in perspectief kunt zien.

Soms zien we door de bomen het bos niet meer, “moeten” we zo veel van ons zelf, is het zo moeilijk om keuzes te maken en je grens te bewaken.

Dan kan het fijn zijn als iemand met je mee kijkt waar je tegen aan loopt.

dat je een moment voor jezelf hebt

dat je  kunt genieten van de kleine dingen 

dat je lekker in je vel zit

dat je een doel hebt in je leven

dat je keuzes durft te maken

dat je, je niet meer eenzaam voelt

dat je, je angsten overwint

dat je vol zelfvertrouwen bent

dat je gelukkig bent

dat je een YES gevoel kunt ervaren

Wat ik je gun, is het gevoel ervaren dat het geluk in alles aanwezig is, ook in jou. Ik loop met je mee tot je het gevoel krijgt en ervaart dat je het zelf weer kunt.