Dagmar_profielfoto

Dagmar Buesink

“Kijk eens om je heen, dan zie je zoveel.”

Mijn naam is Dagmar Buesink en ik woon in het mooie dorp Lichtenvoorde in de Achterhoek.

Opgegroeid midden in de bossen is mijn liefde voor de natuur ontstaan. ik heb heel wat afgestruind, in bomen geklommen, gewandeld, genoten, troost gezocht en plezier gehad in de natuur.

Kortom ik heb ervaren wat de natuur met je doet als mens. Zowel bij mijzelf als bij anderen.

Dat de natuur als een rode draad door mijn leven loopt, bleek wel toen ik later in mijn werk de natuur heb ingezet en dat doe ik nog steeds.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en kan erg genieten van de mooie gebeurtenissen die ik mee maak. Anderen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon.

Fotografie: De foto’s die op mijn website staan zijn voornamelijk door mijzelf gemaakt, want naast coach ben ik ook natuurfotograaf.

Mijn missie is mensen te enthousiasmeren om datgene te doen waar ze blij van worden, waar ze gelukkig van worden. De natuur helpt mee om ons rust te geven, zodat je de problemen weer in perspectief kunt zien. Iedereen heeft in zijn leven wel met kleine of grote tegenslagen te maken.

Maar niet iedereen lukt het om zelf met de tegenslagen om te gaan. Ik help je na tegenslag weer op te krabbelen en er sterker uit te komen.

dat je een moment voor jezelf hebt

dat je  kunt genieten van de kleine dingen 

dat je lekker in je vel zit

dat je een doel hebt in je leven

dat je keuzes durft te maken

dat je, je niet meer eenzaam voelt

dat je, je angsten overwint

dat je vol zelfvertrouwen bent

dat je gelukkig bent

dat je een YES gevoel kunt ervaren

Wat ik je gun, is het gevoel ervaren dat het geluk in alles aanwezig is, ook in jou. Ik loop met je mee tot je het gevoel krijgt en ervaart dat je het zelf weer kunt.