Dorien vertelt:

Tijdens een trainingsdag ben ik gecoacht door Dagmar. Ze werkt erg fijn en heeft een rustige uitstraling. Dit voelde direct prettig. De manier waarop Dagmar werkt vind ik erg goed.

Ik hoefde niet mijn hele boek open te doen om toch tot mooie inzichten te komen. De sessie heeft mij dan ook erg geholpen.

Dankjewel Dagmar!

W. vertelt:

“Door de jaren heen heb ik een angst opgebouwd voor de tandarts. Na enkele vervelende/ pijnlijke behandelingen zat de angst voor een geplande behandeling er goed in.

Dagmar is NLP coach en zij bood aan om mij te helpen met mijn angst voor de tandarts.
Wij begonnen daarmee een week voor de behandeling gepland stond.

Al deze handelingen gebeurden in een tempo die ik zelf aan kon geven. Wanneer ik er klaar voor was maakten we de volgende stap. Dit gaf mij een goed gevoel, zo goed dat ik enigszins ontspannen weer op de  virtuele“tandartsstoel” kon gaan zitten. Er was nog wel spanning maar veel minder dan de eerste keer!

De rest van de week verliep ontspannen, ik was niet erg bezig met het aanstaande tandartsbezoek. En als ik er wel aan dacht kwamen de grappige details die Dagmar bij mij had geïntegreerd bij mij boven en kon ik mij daardoor ontspannen.

Over het algemeen ben ik iemand die niet snel om hulp zal vragen voor mijn problemen, maar bij deze angst vond ik het erg fijn om hulp te krijgen van Dagmar.

Het heeft me echt geholpen en ik zal het ook zeker aanraden voor mensen met dezelfde angst!

Bij angst voor een tandartsbehandeling kan ik een NLP-coaching door Dagmar erg aanraden!
Zij leerde mij de angst te benoemen en deze aan te pakken. Ik kreeg handvatten van Dagmar om met de angst om te gaan.
Dit hielp mij heel goed tijdens de tandartsbehandeling! Ik vond de coaching een bijzondere ervaring met een positieve uitwerking!”

Nicolette vertelt:

“Enige tijd geleden heb ik samen met Dagmar gewandeld in ons mooie Twente (landgoed Twickel) op een stralende dag. De ervaring die ik opgedaan heb wil ik graag delen.

Weliswaar heeft de natuur op zich al  een rustgevende werking, maar samen met Dagmar lekker wandelen heeft op mij indruk gemaakt. Dagmar is een rustige en gedreven coach. Ze luistert zonder oordelen, stelt gerichte vragen, geeft handvaten zonder op te dringen. Bovendien merkte ik dat ze plezier heeft in wat ze doet.

Ik vind Dagmar een liefdevolle coach die kijkt naar waar het werkelijk om draait, zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen.

Het mooie aan deze wandeling was de combinatie van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gecombineerd met een enorme dosis kennis van de natuur.

Dat maakt het ongedwongen en kalm.

Het was een ontspannen wandeling waar ik èn met plezier aan terugdenk èn de nodige stof tot nadenken heb gekregen.

Kortom: een wandelsessie met Dagmar? Doen!”

Maria verteld:

“Ik kwam met Dagmar in gesprek over mijn gebeurtenissen.
Soms kunnen vervelende en/of verdrietige gebeurtenissen je als het ware blijven achtervolgen met als gevolg dat je de situatie niet los kan laten. De onrust en het verdriet dat er bij komt blijft iedere keer overheersen. Zelfs na ruim 30 jaar lukte het mij niet om het “los” te laten! Dagmar heeft mij geholpen om beter met deze vervelende ervaring uit het verleden om te kunnen gaan. De methode die zij gebruikt, heeft mij erg geholpen om de gebeurtenis los te koppelen met de vervelende gevoelens die er bij kwamen. Nu kan ik er makkelijk over praten en heeft het geen negatieve invloed meer op mij. De gebeurtenis die in het verleden heeft plaats gevonden heeft geen zware lading meer. Het voelt alsof er nu ruimte is gekomen waardoor ik weer verder kan.
Ik ben heel blij dat Dagmar mij gecoacht heeft. Ze is zeker een aanrader.

Dagmar, bedankt hiervoor!”

Aleida vertelt:

Begin juli 2012 heb ik een traumatische ervaring gehad in mijn werk, waardoor ik daar niet langer kon functioneren! Ik heb er heel veel moeite mee gehad om dit een plek te geven! Het was zelfs zo erg, dat gesprekken met oud-collega’s van die werkplek me totaal uit mijn evenwicht haalden en ik me terug bij af voelde! De wandel coaching met Dagmar was al een ervaring op zich en ik kan dit zeker iedereen aanbevelen, die met een groot probleem van doen heeft! Allereerst ben je heerlijk buiten, waar je van alle mooie dingen in de natuur geniet, zodat je eigenlijk vergeet, waar deze wandeling voor bedoeld is! We zijn er zeker mee aan het werk gegaan en het is heel waardevol geweest! Dit was een hele fijne ervaring en ik heb dat nare deel los kunnen laten! Het gebeurde kan nu ik zonder emotie vertellen.

Ik kan alleen maar zeggen, dankjewel Dagmar! Ik hoop dat velen de weg naar jou vinden! Chapeau!!

Tijdens een prachtige ontspannen wandeling vonden er enkele gesprekken plaats.

Hierbij viel mij op dat Dagmar verrassende antwoorden gaf waarbij ik tot nadenken werd gezet omdat ik het zelf zo nog niet bekeken had.

Tijdens de wandeling gingen we op een mooie plek zitten en mocht ik genieten van de meditatieve klankmuziek  op haar hand pan drum waarbij ik ook in de gelegenheid werd gesteld om alles nog eens rustig te overdenken.

Het was een bijzondere ervaring, echt een aanrader.

Hedwig